De beste kleurencombinaties

Opzoek naar de perfecte look

Ben je na al die jaren toe aan een andere look voor jouw kerstboom? Maar heb je geen idee wat er te kiezen val? Er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden op het gebied van kleuren combinaties. In deze blog stellen we je graag voor aan een paar prachtige combinaties zodat jouw kerstboom dit jaar weer de show steelt. Doe hier inspiratie op voor kerst  2022.

American Christmas 

Dé klassieker. Als je denkt aan kerst zullen deze kleuren waarschijnlijk ook als eerste in je opkomen. En eerlijk, het is een mooie combinatie. Het rood steekt mooi af van het groen en brengt een warme sfeer in huis. Liever nog een derde kleur erbij? Denk dan aan wit, goud of zelfs zilver. Deze basiskleuren geven toch net een extra touch aan jouw klassieke kerstboom. Speel met verschillende formaten kerstballen voor een speels effect en je bent helemaal klaar voor de kerst.

Romantisch roze

Ga voor een zachte en romantische sfeer met deze pastelkleurige tinten. Een fijne kleurencombinatie als je fan bent van roze in jouw interieur. Parel-kleurige kerstballen geven een chique uitstraling aan jouw kerstboom. De kerstboomverlichting laat de wolwitte kerstballen nog meer stralen. Simpelweg een mooie kleurencombinatie als je houdt van een rustige, maar toch een hele gezellige kerstsfeer in huis. 

Minimalistisch groen

Heeft jouw woonkamer een groene minimalistische vibe, ook wel ‘Back To Nature? Dan is de kleurencombinatie saliegroen, zilver en wolwit perfect om deze uitstraling te behouden. Ook als je fan bent van retro dan passen deze kleuren helemaal in jouw huis. Saliegroen is wat donkerder dan het normale kerstgroen dat we kennen. Dit zorgt voor een warme en diepe uitstraling van jouw kerstboom. Lijkt een besneeuwde kerstboom jou iets? Zo’n natuurgetrouwe kunstkerstboom met sneeuw geeft een extra dimensie in jouw huis. Je vindt het hier!

Dennengroen & donker roze

Als je net als wij, geen genoeg kan krijgen van roze dan is donkerroze met dennengroen een oogverblindend duo. Donker roze steekt goed af bij een kerstboom. Liever een extra kleur toevoegen aan de boom? Ga dan voor parel-kleurige kerstballen.  

Voor een modern of industrieel interieur

Heb jij een Hotel Chic interieur of vind je dit mooi? Ga dan voor gouden en zwarte kerstballen .Deze kleuren geven een chique uitstraling en zorgen voor een prachtige overloop van jouw interieur of smaak naar jouw kerstboom. Versier de boom met een zwarte kerstslinger of gouden kralenketting om zo een geheel te maken. Warme LED-lampjes zal deze prachtige kleurencombinatie laten stralen. Voeg hier glazen transparante kerstballen aan toe voor een speels effect. Ga voor het gemak van een kerstballen set. Zo heb je een zorgvuldig samengestelde kerstballen set waarvan je gegarandeerd weet dat alle ballen goed bij elkaar passen.